Προσφεύγουν στο Ελεγκτικό για τα αναδρομικά οι Λάκωνες συνταξιούχοι του Δημοσίου

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 16:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσφεύγουν στο Ελεγκτικό για τα αναδρομικά οι Λάκωνες συνταξιούχοι του Δημοσίου

Προσφυγή στο Α΄ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου προσανατολίζεται να καταθέσει ο  Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Λακωνίας, σχετικά με τη διεκδίκηση των αναδρομικών από τον ΕΦΚΑ. Όπως αναφέρουν στον «Λακωνικό Τύπο» ο πρόεδρος Χαρίλαος Ξερούλης και η γενική γραμματέας Μαρία Βαχαβιώλου, ο σύλλογος προχωρά σε αυτή την κίνηση «ύστερα από σχετική πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων, σε συνέχεια των αιτήσεων μας για διεκδίκηση των αναδρομικών και με δεδομένο το γεγονός ότι ο ΕΦΚΑ δεν θα απαντήσει ή θα απαντήσει αρνητικά».

Τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Λακωνίας  που επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, μπορούν να προμηθευτούν υπόδειγμα του σχετικού δικογράφου από το γραφείο του συλλόγου (Βρασίδου 142, Σπάρτη - τηλ. 27310-26008 ) κάθε Τρίτη και Πέμπτη (από 10:00 έως 12:00).

Απαιτείται παράβολο 20 ευρώ υπέρ δημοσίου το οποίο εκδίδεται από το ΚΕΠ στον κωδικό (9387) με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και ΑΦΜ. Στη συνέχεια πληρώνεται σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Οι ενστάσεις θα κατατεθούν στο γραφείο του συλλόγου μέχρι και τις 15/2/2019 και θα διαβιβαστούν συνολικά στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα