Αιτούνται γνωμοδότηση της ΠΕ Λακωνίας για τη λαϊκή σε Ν. Κόσμο και Λάκκα

Η επιστολή των κατοίκων

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 15:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιτούνται γνωμοδότηση της ΠΕ Λακωνίας για τη λαϊκή σε Ν. Κόσμο και Λάκκα

Άμεση γνωμοδότηση της Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του Νέου Κόσμου και της  Λάκκας Σπάρτης, ζητούν οι Επιτροπές Κατοίκων των παραπάνω περιοχών της Σπάρτης.

Ειδικότερα, σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας κ. Ιωάννη Τζεφεράκο, οι εκπρόσωποι των Επιτροπών των κατοίκων, Βαγγέλης Μητράκος  (Ν. Κόσμος Σπάρτης) και Σπυρ. Κωνσταντάκης (Λάκκας), αναφέρουν τα εξής:

«Σας παρακαλούμε όπως, το ταχύτερο δυνατόν, συγκαλέσετε την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας, προκειμένου, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, να γνωμοδοτήσει για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του  Νέου Κόσμου και της  Λάκκας Σπάρτης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 654/06-12-2018 θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, η οποία ελήφθη μετά από ενυπόγραφο αίτημα χιλιάδων  κατοίκων των συνοικιών αυτών και στο οποίο συνηγόρησαν η Τροχαία Σπάρτης, η Δημοτική Ενότητα Σπάρτης και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σπάρτης.

Οι κάτοικοι των δυο μεγάλων συνοικιών της πόλης περιμένουν ΚΑΙ τη δική σας θετική γνωμοδότηση, έτσι ώστε να λάβουν τέλος οι απαιτούμενες τυπικές διαδικασίες και να υλοποιηθεί το παλλαϊκό αίτημα των κατοίκων, που προσβλέπουν όχι μόνο στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους αλλά και  στην ανάπτυξη και την  ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των συνοικιών τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών