Στο πλευρό του συνδικαλιστή Γρ. Γερακαράκου οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Λακωνίας

Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο πλευρό του συνδικαλιστή Γρ. Γερακαράκου οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Λακωνίας

Την αμέριστη συμπαράσταση της στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκο, καθώς και σε όλα τα στελέχη των συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχουν κληθεί σε απολογία, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας. Όπως τονίζουν οι αστυνομικοί «ο εκφοβισμός και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν δεν θα περάσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«**1989**

Έτος σταθμός, έτος ίδρυσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), έτος συσπείρωσης του αστυνομικού προσωπικού, ο αστυνομικός συνδικαλισμός γεννιέται ΄΄από κάτω΄΄ και είναι μία τεράστια δημοκρατική κατάκτηση της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολο της.

Σκοπός (των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών υπαλλήλων) η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών τους.

Τριάντα χρόνια μετά, η φυσική μας ηγεσία ΄΄ανακαλύπτει΄΄ πειθαρχικές ευθύνες και καλεί σε απολογία αιρετούς εκπροσώπους, δημοκρατικά εκλεγμένους, πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων αστυνομικών υπαλλήλων, καθώς και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, διότι έπραξαν τα αυτονόητα, δηλ. ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στο σύνολο του, το αστυνομικό προσωπικό και έχουν άμεση σχέση με την ασφάλειά του, τη σωματική του ακεραιότητα και την καταστρατήγηση των εργασιακών του δικαιωμάτων.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και στήριξη στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και σε όλα τα στελέχη των συνδικαλιστικών οργανώσεων μας, τα οποία έχουν κληθεί σε απολογία από τη φυσική μας ηγεσία.

Τέλος, ενημερώνουμε τη φυσική μας ηγεσία ότι ο εκφοβισμός και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν δεν θα περάσει, αντιθέτως η πράξη τους αυτή μας συσπειρώνει και πωρώνει, η δράση δε και λειτουργία των οργανώσεων μας είναι συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένες.

...συνεχίζουμε δυναμικά...»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών