Περιστατικό με «οσμή» απαγωγής μαθητή στην Αρεόπολη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Άγνωστος άνδρας προσέγγισε ανήλικο έξω από το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής

Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 13:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιστατικό με «οσμή» απαγωγής μαθητή στην Αρεόπολη

Ένα περίεργο περιστατικό που προβληματίζει την τοπική κοινωνία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή 2/12 στην Αρεόπολη Αν. Μάνης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», περίπου στις 6:15΄ το απόγευμα, ένας μαθητής ηλικίας 12 ετών, είχε τελειώσει την προπόνηση του στο κλειστό γυμναστήριο Αρεόπολης και ανέμενε στον περιβάλλων χώρο τους γονείς του για να τον παραλάβουν με αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, ένα παλαιό λευκό ΙΧ όχημα εμφανίστηκε στο σημείο και σταμάτησε μπροστά από τον μαθητή. Από το όχημα αποβιβάστηκε ένας άγνωστος μεσήλικας άνδρας (περίπου 50 ετών), ο οποίος προσέγγισε τον μαθητή και τον ρώτησε εάν θέλει να τον μεταφέρει κάπου. Ο μαθητής αρνήθηκε και επέστρεψε στο εσωτερικού του γυμναστηρίου για να επιστρέψει λίγο αργότερα μαζί με άλλα άτομα. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, το λευκό όχημα και ο άγνωστος άνδρας είχαν αποχωρήσει από το σημείο.

Ο μαθητής ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους ανέφεραν το περιστατικό στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Άμεσα ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα και συγκεντρώνεται προανακριτικό υλικό για τη συγκεκριμένη περίεργη υπόθεση που ανέδειξε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης, εφιστώντας την προσοχή στους γονείς.

Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παραπάνω περιστατικό δεν συνιστά από μόνο του ποινικό αδίκημα, ούτε στοιχειοθετείται με σαφήνεια ενδεχόμενης απαγωγής, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί αντικείμενο προς διερεύνηση. Έτσι, συνεχίζεται η συλλογή πληροφοριών για ένα συμβάν που θορύβησε την τοπική κοινωνία της Αρεόπολης και την ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος