Ένα «Καλοκαίρι με τον Χριστό» στη Σπάρτη

Mayfair_Club

Νεανικό πρόγραμμα της Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης

Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 17:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένα «Καλοκαίρι με τον Χριστό» στη Σπάρτη

Με ιδιαίτερη χαρά, το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης  διοργανώνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων με τίτλο  «Καλοκαίρι με το Χριστό». Η ΙΜΜΣ προσκαλεί σε συνεργασία τις ενορίες -που δεν έχουν κατηχητικές συντροφιές το χειμώνα και τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους- για το καλό της νεολαίας του τόπου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και εφήβων, το οποίο είναι ευέλικτο και ικανό να προσαρμόζεται στα δεδομένα και τις ανάγκες κάθε κοινότητας. Με κέντρο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τον ενοριακό ναό του χωριού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν βιωματικά την παρουσία της ορθόδοξης πίστης στον τόπο τους. Μέσα από διάλογο, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι θα γνωρίσουν τον προστάτη άγιο του χωριού τους, την ιστορία του ενοριακού ναού του και τη σπουδαιότητά του στη ζωή των χριστιανών.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει για ένα μήνα -από 20 Ιουλίου 2018 έως 20 Αυγούστου 2018 (καθημερινά-πρωί, Σάββατο-απόγευμα, εκτός Κυριακής)- και απευθύνεται σε ηλικίες από 8 – 18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Γεώργιο Καρκαμπάση στο τηλ. 6955 263564, φροντίζοντας για την έγκαιρη ενημέρωση, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και τήρησης σειράς προτεραιότητας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος