Ευχαριστήριο μήνυμα στην ΑΔ Λακωνίας

Mayfair_Club

Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 14:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο μήνυμα στην ΑΔ Λακωνίας

Ευχαριστίες προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας απηύθυνε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης για την άμεση επέμβαση των αστυνομικών και τις συλλήψεις στις οποίες προέβησαν για τα αδικήματα της παράνομης θήρας.
 
Στο ευχαριστήριο μήνυμα που υπογράφουν οι πρόεδρος και γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Χρήστος Κοντάκος και Κων/νος Φλώρος αντίστοιχα αναφέρεται:
 
«Κύριε Διευθυντά:

Παρακαλούμε δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου μας για συλλήψεις επί παραβάσεων που αφορούν παράνομη θήρα και παραβάσεις του Νόμου περί Όπλων καθώς και για τους Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε οι οποίοι αποτελεσματικά επενέβησαν για μια ακόμη φορά, εμπεδώνοντας το αίσθημα της δημοσίας ασφάλειας στους πολίτες και στον κυνηγετικό κόσμο ιδιαίτερα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος