Σε Σελλασία και Σπάρτη η 15η «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού»

Mayfair_Club

Από 2 έως 6 Αυγούστου 2018 - Παράλληλη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στις 4/8

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 11:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε Σελλασία και Σπάρτη η 15η «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού»

Ευρύτατη σύσκεψη με θέμα την μορφή των φετινών εκδηλώσεων για την 15η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση της προέδρου του ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Γεωργία Γαλανοπούλου, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και μέλη του ΔΣ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκος Φλώρος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σαράντος Καπετανάκης, τα μέλη του Συμβουλίου της ΤΚ Σελλασίας, ο πρόεδρος της ΑΜΚ Γιορτή Ελιάς και Λαδιού κ. Μανούσος Μανουσάκης και μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτης Φλώρος και μέλη του ΔΣ, καθώς και αρκετοί εκθέτες.

Της σύσκεψης είχε προηγηθεί η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης για συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων και για μεταφορά μέρους τους και κυρίως της έκθεσης στο κέντρο της Σπάρτης. Στην πρόταση αυτή είχε τοποθετηθεί, ήδη θετικά και η ΑΜΚ Γιορτή Ελιάς και Λαδιού μεταφέροντας την επιθυμία των εκθετών.

Από την σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 6 Αυγούστου στον καθιερωμένο χώρο, στις μόνιμες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην είσοδο του χωριού Σελλασία, ενώ η καθιερωμένη έκθεση των τυποποιητών λακωνικών προϊόντων, αλλά και υποστηρικτικών επιχειρήσεων του γεωργικού τομέα (γεωργικά εφόδια, εξοπλισμός, υπηρεσίες, κλπ), θα πραγματοποιηθεί σε τμήμα της οδού Κων/νου Παλαιολόγου, πλησίον του αγάλματος του Λεωνίδα, από τις 3 μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Επιπλέον, ο Εμπορικό Σύλλογος Σπάρτης αποφάσισε την διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» για τις 4 Αυγούστου, ώστε οι δύο θεσμοί να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για την επίτευξη της μέγιστης επισκεψιμότητας στην πόλη.

Κατά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ορίστηκε οργανωτική επιτροπή της 15ης «Γιορτής Ελιάς και Λαδιού», με πρόεδρο τον κ. Μανούσο Μανουσάκη η οποία και θα ανακοινώσει το περιεχόμενο των εκδηλώσεων τις αμέσως επόμενες ημέρες, με έμφαση στη διατήρηση του χαρακτήρα του θεσμού, αλλά και στην συμμετοχή όλων των φορέων και των επιχειρήσεων που το επιθυμούν.

Για πληροφορίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο Δήμο Σπάρτης, στο τηλέφωνο 27313 61223.  


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος