Η «σκούπα» της ΕΛΑΣ απέφερε 29 συλλήψεις στη Λακωνία

Mayfair_Club
Σάββατο, 16 Ιούνιος 2018 09:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η «σκούπα» της ΕΛΑΣ απέφερε 29 συλλήψεις στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 12/6 έως και τις 15/6/2018, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1.059 άτομα, εκ των οποίων 781 ήταν ημεδαποί και 278 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 836 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 167 άτομα, από τα οποία 102 ήταν ημεδαποί και 65 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 97 άτομα.

Συγκεκριμένα, στη Λακωνία συνελήφθησαν 29 άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, έξι ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, πέντε ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 380 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν: Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης και 20 ναρκωτικά δισκία, στην Κορινθία, 16 δενδρύλλια και τσιγαριλίκι κάνναβης, ποσότητα λαθραίου καπνού 1.500 γραμμαρίων, έξι πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μαχαίρι στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος