Έρχεται στη Σπάρτη για αδελφοποίηση αντιπροσωπεία της γαλλικής Le Plessis Trevise!

Mayfair_Club
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 14:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχεται στη Σπάρτη για αδελφοποίηση αντιπροσωπεία της γαλλικής Le Plessis Trevise!

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Σπάρτης ανακοίνωσε την επίσκεψη της αντιπροσωπείας  της γαλλικής πόλης  Le Plessis Trevise , η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 έως και 30 Μαΐου 2018, στα πλαίσια της διαδικασίας αδελφοποίησης των δύο δήμων, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του δημάρχου, κ. Ευάγγελου Βαλιώτη.

Επικεφαλής της γαλλικής αντιπροσωπείας  θα είναι ο δήμαρχος του  Le Plessis Trevise, κ. Didier Dousset . Σκοπός της επίσκεψης είναι η υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης μεταξύ των δύο δήμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε επίσημη τελετή την Τρίτη 29/5 στις 6:30΄ μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (παλαιό δημαρχείο). Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Δ. Σπάρτης, η γαλλική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί σε αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία καθώς και σε αθλητικές και άλλες  υποδομές του Δήμου.  Επίσης,  θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις των «Παλαιολογείων 2018».

Η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης του Δήμου Σπάρτης με το Δήμο του Le Plessis Trevise,  σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασία των δύο δήμων σε πολιτιστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε μια σειρά από  θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και την τουριστική προβολή του Δ. Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος