«2η Γύρα Μάνης» στις 18 Μαρτίου

Mayfair_Club

Με εκκίνηση και τερματισμό την Αρεόπολη

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 16:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«2η Γύρα Μάνης» στις 18 Μαρτίου

Στις 18 Μαρτίου  θα διεξαχθεί η «2η Γύρα Μάνης» «Από την Αποσκιερή στην Προσηλιακή και πίσω στην Αποσκιερή», απόστασης 80,5 χλμ, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη.  Ο αγώνας ουσιαστικά αποτελεί έναν πλήρη γύρο της Μέσα Μάνης, με εκκίνηση και τερματισμό την Αρεόπολη.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ και ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ «ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ» με περηφάνια και τιμή προκηρύσσουν τον αγώνα Υπεραπόστασης 80 χλμ.(ακριβής μέτρηση 80,5 χλμ.) με την ονομασία 2η Γύρα Μάνης - «Από την Αποσκιερή στην Προσηλιακή και πίσω στην Αποσκιερή».

Ημερομηνία διεξαγωγής: 18/03/2018 Τόπος: Αρεόπολη Λακωνίας Ώρα διεξαγωγής: 09.00 π.μ. Λήξη Αγώνα: 21.00 μ.μ. Χρονικό όριο αγώνα: 12 ώρες.

Ο αγώνας διεξάγεται ολόκληρος επί ασφάλτου και είναι 80χλμ. (ακριβής μέτρηση διαδρομής 80,5χλμ.). Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 12 ώρες, και θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κάνει Μαραθώνιο ή οποιοδήποτε αγώνα υπεραπόστασης τον τελευταίο χρόνο!

Θα υπάρξει οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν από την Αθήνα, την ημέρα του αγώνα!»

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επικοινωνήστε στα 6936853165/ 6955985506 (Γορανίτης Παύλος) ή στο lakoniaultrarunning(5)gmail.com.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος