Σε θέλουν γονατισμένο και ταπεινωμένο μπροστά τους !! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 20:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σε θέλουν γονατισμένο και ταπεινωμένο μπροστά τους, γιατί μόνο τότε θα έχουν νικήσει. Θέλουν να κλαις και τελικά να τα παρατήσεις, γιατί φοβούνται και τρέμουν την ύπαρξη και αντίστασή σου.
Πασχίζουν με κάθε τρόπο και μέσον, ντόπιοι και ξένοι, εδώ και δέκα χρόνια ανελέητου διωγμού να τσακίσουν το ηθικό σου, χωρίς επιτυχία, γιατί ακόμα υπάρχεις και αγωνίζεσαι.
Σπάσαν τα μούτρα τους στην Ελλάδα με τους Έλληνες και κάθε εφήμερη νίκη τους τη γιορτάζουν σαν θρίαμβο, αγνοώντας ότι βαδίζουν όλο κantinewsαι πιο βαθειά στο ναρκοπέδιο του Ελληνισμού και γυρισμό δεν έχει.
Και το ξέρουν ότι τελικά δεν μπορούν να νικήσουν, περιμένοντας μόνο από εσένα να κάνεις το λάθος και να παραδοθείς, να καταθέσεις τα όπλα, να απογοητευτείς και να συρθείς στον πραγματικό τους τότε θρίαμβο, με αλυσοδεμένο όχι το κορμί σου, αλλά την αιώνια ελεύθερη και ελληνική ψυχή σου.
Αν θέλεις να τους δώσεις τέτοια χαρά, εξακολούθησε να κλαις και να οδύρεσαι.
Αν θέλεις να τους τσακίσεις όπως οι πρόγονοί σου χιλιετίες έκαναν, πέτα μακριά συναισθηματισμούς και αμφιβολίες, φόβους και ψευτοδιλήμματα ανασυντάξου, σήκωσε το κεφάλι ψηλά και κάντο όπως πάντα το έκαναν οι Έλληνες.
Καμιά συνθηκολόγηση, καμιά οπισθοχώρηση ο καθένας από το μετερίζι του και με τον τρόπο του, συνεχίζει πιο δυνατά ακόμα να δίνει την μάχη του καθημερινά κάθε ώρα και στιγμή. Καθολική αντίσταση, παντού!

Εξωφρενικό!! Απίστευτες καταστάσεις!!
Ζούμε απίστευτες καταστάσεις, που αν έστω τις σκεφτόταν κάποιος πριν από μερικά χρόνια είναι σίγουρο ότι θα τον έκλειναν στο τρελάδικο.
Εκεί που νομίζαμε ότι η υποτέλεια του Τσίπρα σταμάτησε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας με αντάλλαγμα τα 30 αργύρια της προδοσίας για να πουλήσει στους χαχόλους την υποτιθέμενη έξοδο από τα μνημόνια μπας και τον ξαναψηφίσουν, ήρθε νέο χτύπημα εθνομηδενισμού και μειοδοσίας.
Αιχμή αυτή τη φορά, το μεταναστευτικό. Όπως διαβάζουμε ο ολετήρας ετοιμάζεται να τείνει χείρα βοηθείας στην μαμά Μέρκελ (αυτή που έβριζε όταν φορούσε τον μανδύα του μπαχαλάκια), για να μην καταρρεύσει ο κυβερνητικός συνασπισμός λόγω των πιέσεων που δέχεται η φραου για το μεταναστευτικό.
«Μην ανησυχείς Αγγέλα», θα της είπε προφανώς ο Αλέξης, «εγώ θα σε σώσω πάλι. Στείλτους μου πίσω πεσκέσι και κάπου θα βρω να τους βολέψω. Άλλωστε το έκανα και το 15’. Άνοιξα τα σύνορα που είχε κλείσει αυτός ο άθλιος Σαμαράς, γέμισα με ορδές λαθρομεταναστών την Ευρώπη, σε άφησα να διαλέξεις όποιους θες για φθηνά εργατικά χέρια, έγινε μπάχαλο η Ευρώπη και όσους δεν θέλατε τους φορτώθηκε η μεγαλόψυχη Ελλάδα και βούλιαξε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να σε ξελασπώσω. Στείλε πίσω όσους θες. Χάρη θα μου κάνεις, καθώς τώρα που το θυμήθηκα θα μου χρησιμεύσουν στις εκλογές, διότι μόνο αν δώσω και σε άλλους λαθρομετανάστες την ιθαγένεια έχω ελπίδες να επιβιώσω, οι Έλληνες θα με μαυρίσουν».
Κάπως έτσι φανταζόμαστε τον διάλογο του yesman με την άλλοτε… go back madame.
Τι να πούμε, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται η ήδη τσακισμένη από το μεταναστευτικό Ελλάδα σανίδα σωτηρίας της Γερμανίας. Δεν είναι δυνατόν, να έχει απέναντί της σχεδόν όλη την Ευρώπη η Μέρκελ λόγω της καταστροφικής μεταναστευτικής πολιτικής που ακολούθησε και να θυσιάζεται για μια ακόμη φορά η Ελλάδα για να διασωθεί η καγκελάριος.
Αποδεικνύεται περίτρανα ότι πλέον η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο… και με τη βούλα.
Πως αλλιώς να ερμηνευθεί η απίστευτη δουλικότητα του Τσίπρα απέναντι στις εντολές των κορακιών. Αν έπαιρνε κάποιο χειροπιαστό οικονομικό αντάλλαγμα, ίσως να δικαιολογούσαμε εν μέρει την στάση του.
Αλλά να ξεπουλάς την Μακεδονία και να ετοιμάζεσαι να μετατρέψεις τη χώρα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, παίρνοντας για αντάλλαγμα ένα νέο δυσβάσταχτο μνημόνιο το οποίο βάφτισες έξοδο από την κρίση, πάει πολύ.
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο κρύβει η ανθελληνική ατζέντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Συνθηκολόγησαν στα πάντα, υπέγραψαν και τις χαρτοπετσέτες, παρέδωσαν εδάφη που ανακτήθηκαν με αίμα.
Αυτό που μένει είναι να χτίσουν αποικίες λαθρομεταναστών σε ακατοίκητες βραχονησίδες και σε μερικά χρόνια να υπερτερήσουν αριθμητικά ημών, λόγω της υπογεννητικότητας, και να γίνουμε εμείς μετανάστες.
Μην γελάτε, είναι ικανοί για όλα.
Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι πλησιάζουν οι εκλογές. Ποιος ξέρει, αν συνετιστούν οι θερμοκέφαλοι καιμονίμως ανικανοποίητοι «πατριώτες» μπορεί να την γλιτώσουμε.
Οψόμεθα…
antinews

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα