Αποφασίζουν και Διατάζουν: Δεν ψηφίζεις

«Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν πρέπει να ψηφίζουν» έγραψε η εφημερίδα "Αυγή", γιατί τότε «θα άλλαζε μονόπαντα η ταξική σύνθεση του εκλογικού σώματος». Όπως εξηγεί η καλή εφημερίδα «οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο εύποροι από αυτούς της μητέρας Ελλάδας» (συνεπώς δεν θα ψηφίζουν Αριστερά...).
Αν το καταλαβαίνω καλά σε μια υποθετική περίπτωση όπου το 70% των Ελλήνων θα ήταν εύπορο, τότε θα έπρεπε ή να τους διώχνουμε από τη χώρα ή να τους φτωχύνουμε ώστε να έχουμε τη σωστή ταξική σύνθεση: Οι περισσότεροι να είναι φτωχοί (για να μας ψηφίζουν).
Υπενθυμίζω ότι μιλάμε και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, εξακολουθούν να πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, έχουν υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό, έχουν σπουδάσει εδώ και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω της δεκαετούς κρίσης που ταλαιπωρεί την Ελλάδα.
Μιλάμε για πολίτες που μέχρι χθες ήσαν εδώ, στην πατρίδα τους και ψήφιζαν κανονικά.
Υπενθυμίζω επίσης ότι ΟΛΕΣ οι χώρες στη Δύση αλλά και άλλες όπως π.χ. η Τουρκία, δίνουν ψήφο σε όλους τους πολίτες τους ακόμη και τρίτης ή τέταρτης γενιάς και όχι μόνο σε όσους έφυγαν πριν λίγα χρόνια.
(Εμείς έχουμε μια δεύτερη Ελλάδα στον υπόλοιπο πλανήτη, αλλά ψήφο δεν τους δώσαμε ποτέ, γιατί θα αλλοίωνε το πελατειακό - κομματικό κράτος που θέλει να ξέρει επακριβώς πόσους ψήφους θα πάρει κάθε κόμμα, χωριό - χωριό και κάλπη - κάλπη. Με τους απόδημους να ψηφίζουν θα χαθεί ο έλεγχος...).
Η όλη υπόθεση είναι μνημείο αυταρχισμού, αναίδειας και καιροσκοπισμού. Εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά αποκλείονται χιλιάδες Έλληνες πολίτες από τις εκλογές ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ), «πουλάνε» Δημοκρατία στα τηλεπαράθυρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα